Friday Playback

  1. “Last Kiss”– Pearl Jam
  2. Jump Around”– House of Pain
  3. “Monkey gone to Heaven”– The Pixies
  4. “Money For Nothing”– Dire Straits
  5. “Walking In My Shoes”– Depeche Mode
  6. “Goodbye Stranger”– Supertramp
  7. “Where Are You Going?”– Dave Matthews Band
  8. “Believer”– Imagine Dragons
  9. “Somewhere Only We Know” – Keane
  10. “Dare”– Gorillaz

 

Last Kiss – Ek fokken tjank sommer myself droog!

Anywhoo:  Julle moet ‘n lekker naweek hê.  Ek gaan so bietjie teken want my Sielkundige dring daarop aan dat ek terugkeer na my kunstige “wortels” – apparently is kuns goed vir die torre in die kop.  Ek het toe besluit op ‘n projek vir my onthaal-area.  Wish me luck want ek het op skool laas geteken.  Ek het kuns gehad tot einde matriek (selfs ‘n onderskeiding op my matriek-sertifikaat gehad – uhm, fokken ja!) maar nooit portrette gedoen nie.  Meer stillewes (en my lewe is álles behalwe fokken stil!) en etse.

Hier is een waarmee ek tans besig is…

aaa4bc60e9086799b82a5dcd22622990

DANNNNNN!  My Bestie-estie (vandat ons negejaar oud is) het teruggetrek en ons gaan so bietjie wyn-proe môre (meer soos shit-faced raak!).  Ek is poep-bly sy is weer terug, die ou bleddie blom van my!

Ok toodles!

 

One thought on “Friday Playback

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s