Dag 1

So, daar is nou ‘n nuwe neut wat jy in klein stukkies sny en fyn maak en jou blykbaar inside-out skoon skrop.

So, ek het nou so twee maande se voorraad by my dealer gekry en gisteraand my eerste dosis gevat.  En soos wat ek maar van nature is, het ek so bietjie méér gevat as wat die tannie op YouTube aanbeveel.  Met ander woorde, as ek vir my ‘n “Katjie” gooi, dan gooi ek altyd ‘n bietjie méér as die gebruiklike dubbel in.  As ek bubblebath in my badwater gooi, dan gooi ek twee proppies in pleks van een.  Ek was so toe ek gerook het ook – daai single pulle was nie vir my nie.  Ek het all the way ge-double-clutch, pappa!  Julle wil nie weet hoe ek tekere gegaan het met die morfien-pompie toe ek ‘n rugoperasie gehad het nie!

Anyway, so hier-en-daar ‘n amperse  nat-poep gehad maar niks ernstigs nie.  Deur die nag moes ek baie opstaan om te gaan pieps en ek het erg gesweet maar die tannie op die YouTube video sê dit is normaal.  Mens detox op drie maniere:  sweet, pis en skeit.  Vanoggend het ek lekker met my selfoon op die kakhuis gaan sit en dinge het sy normale gang gegaan.

Ek het vanoggend ‘n pomelo en yogurt geëet (wat sommer kak is want ek hou van bacon, eiers, toast, gebraaide tamatie en baked beans vir breakfast) en ek is toe werk toe met ‘n lied in my hart want  “If junk goes in, then junk comes out” – só sê die tannie op YouTube.

By die werk gekom toe begin die poppe dans, hoor!

Nou, ek is nie ene vir publieke toilette nie maar hierdie ding is ‘n perd van ‘n ander kleur!  Daar waar jy plek kan kry om te skeit, daar moet jy skeit want ek gaan beslis nie my nuwe Ginger Mary outfit bekak nie!  En ek het bootse aan… ôg nee ek… ek KAN net nie!

Ek het nog my kantoor se deur oopgeruk om toilette toe te sukkel (want mens is te BANG om te hardloop) toe staan iemand voor my:  “Mê’m where’s the union?” (want daar staan mos Information Centre op my fokken voorkop!)  Bliksem, en dit is nie in my aard om mense ‘n dowe te klap en net weg te wagel soos ‘n pikkewyn nie maar hierdie whitey gaan haarself nié vandag verneder deur te skeit in die gange nie!

Ek was in totaal dertien keer vandag toilet toe en ek is saf, fokken sáf geskeit!

Dit is seker veilig om te sê dat ek ge-overdose het!

Dit voel nou of dinge bedaar het.  Ek dônners hóóp so want ek moet netnou ‘n leerling-agent vat om huise te gaan canvass in die lanie woonbuurte…

Tsk… Wat ‘n vrou nie alles sal doen om maer te word nie!

 

7 thoughts on “Dag 1

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s